måndag 28 maj 2007

Vinnarna

Nu är tävlingen avgjord om namnförslag på rävfällan. Det blev Gris Magnus som vann med Brändebofällan Rävaper. Vad är då priset? jo han vinner en jaktresa till Alaska där han äntligen ska få skjuta en älg. Du ska få jaga fem dar i ett område som kallas Alaska Range in the kuskokwim vally ett av dom absolut bästa områderna i Alaska. Du åker med World hunting jaktresor, givetvis ingår personlig guide. Avresa 24/8 Grattis o lycka till önskar fällbyggarna. Vi har även lottat ut ett pris till dom som röstade på det vinnande förslaget. O vinnare blev Linn i Vetlanda som får en övernattning i vår fina jaktkoja ( se bild 17 på diverse i bildarkivet) Du får bestämma själv när du vill ta ut priset mellan 1 juni till 16 augusti En mindre frukotst ingår Det var allt för den här gången tack o hej


Paton ur Alaska tur o retur

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj.. Där ser man.. Att det blev jag som vann..Inte dåligt och en övernattning i min ombyggda lekstuga..Det var inte illa.Måste då fråga får man ta med sig någon på övernattningen?? Kan ju bli lite ensamt där ute i skogen bland alla djuren... Tackar så mycket för priset..

Anonym sa...

Så ja, nu var bröllopet flyttat. Mia hade full förståelse att jaktresan gick före. Så lätt är det när man har en sådan förstående, blivande fru.
Hurra va kul det skall bli, Lovar att skicka en bild på min 975kg´s älg.

Bättre skott i bralla än skott i ballan.