tisdag 16 oktober 2007

Sabotage!

Så har den svenska avundssjukan slagit till mot brändebojakt, bedrövligt är vad det är.

Någon har roat sig med att klippa bort hornen från älgen.........

Här är den oretuscherade bilden.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Daniel. Den bilden måste ju va den riktiga, det förstår man ju.

Anonym sa...

Drömma går ju alltid att göra...

Anonym sa...

Det här är riktigt allvarligt en av bilderna måste vara manipulerad. Vilken tänker jag ta reda på, dom är skickade till säpos avdelning för förfalskningar. Sen kommer någon att få tillbringa minst 6 månader i fängelse för brott om lagen om falsk mediainformation sånt här är inget man skojar om ostraffat!

Anonym sa...

Att IKEA var ohälsosamt mot hushållsekonomin visste väl alla men att det var farligt att jobba åt IKEA visste jag inte. Kan det vara så att man använder genmanipularade trävaror till deras luckor? Att jobba i det trädammet måste vara farligare än att bada i en tunna med radioaktivt avfall med öppna sår på hela kroppen. Det verkar som sjukdomen gör att man blir manuplativ, egotrippad och inte kan skilja på rätt och fel.

GÖR SOM JAG, BOJKOTTA IKEA.
STÖD EMILS MÖBELINDUSTRI.....

Anonym sa...

Nu är råttet mågat ge sig på Ingvar, visst kan man vara tappad bakom en vagn när man jobbar på ikea men att det skulle bero på arbetsmiljön är skitsnack det beror nog mer vad man hinkar i sig på helgerna tex. redbull o sprit. Det är ju bevisat att man fullständigt tappar omdömet av sån skit. Vem leder elitserien era fjollor?

Anonym sa...

Ha ha ha, det är hysteriskt roligt att se hur ett par horn kan reta upp folk. Men vad har IKEA och elitserinen(!) med detta att göra?
Håll er till ämnet för bövelen!

Anonym sa...

boys boys boys ta det easy
storleken have ingen betydelse det viktiga är tekniken you no